Shoots

‘Dont shoot what it looks like, shoot what it feels like’

Bloem 2 Sanne Mylene Fotografie
/ 01

Pasgeboren baby’tjes zijn maar kort zo heel klein, dus dit is een mooi moment om foto’s te laten maken. Fijne knuffelmomentjes, voeden, een kus van grote zus of het vastleggen van die lieve kleine voetjes. Hiervoor nemen we de tijd bij je thuis, zodat we rustig meekunnen in het ritme van je kindje.

/ 02
Wauw, je bent zwanger! Gefeliciteerd! Je baby’tje zit nu nog in je buik, dichterbij dan ooit. Maar als je kleintje straks geboren is kan je je haast niet meer voorstellen dat hij/zij ooit ín je buik zat. Hoe bijzonder is het dat jouw lijf nieuw leven draagt? Ik leg dat heel graag voor je vast!
 
/ 03

Jullie gezin, veilige haven, jullie thuis! Ik leg het vast en hoop er daarnaast ook een fijn moment voor jullie als gezin van te maken. Waarin samen zijn, lol hebben, knuffelen en lachen centraal staan. Een herinnering niet alleen voor jou als ouder, maar ook zeker voor je kinderen om later terug te kunnen zien hoe jullie in deze tijd met ze waren. 

/ 04

Jij met je grote liefde. Met je vriend of vriendin, met je man of je vrouw. Of misschien wel je ouders of je opa en oma samen. Bij deze shoot gaat het om de liefde tussen 2 mensen! We zoeken samen een locatie uit en gaan daar aan de slag om mooie beelden van jullie samen te creëren. Een herinnering voor altijd! 

/ 05
Geboortefotografie is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Mijn persoonlijke favoriet! Hier heb ik een aparte pagina voor gemaakt omdat het maken van een geboortereportage natuurlijk heel anders gaat dan een gewone shoot. 
Shoot
/ 01
Bloem 1 Sanne Mylene Fotografie

Newborn

Tijdens de shoot creëren we een ontspannen en intieme sfeer. In de babykamer, jullie slaapkamer of de woonkamer kiezen we een fijn plekje waar het licht het best is. Ik kan dekentjes in fijne zachte kleuren meenemen, maar jullie eigen spulletjes zijn ook altijd een goed idee.

Laat deze waardevolle herinneringen vereeuwigen en koester ze voor altijd. Samen creëren we tijdloze beelden die je keer op keer terugbrengen naar die unieke beginperiode van je kindje.

Shoot
/ 02
Bloem 1 Sanne Mylene Fotografie

Zwangerschap

Vaak spreken we af tussen de 30 en 35 weken zwangerschap. Dan is je bolle buik mooi zichtbaar maar heb je hopelijk nog geen last van al te veel ongemakken. Ook kleinere buikjes zijn prachtig om vast te leggen, dus wil je je zwangerschap op een eerder moment laten fotograferen? altijd welkom! We kiezen samen een mooie locatie. Ook qua kleding kunnen we alle kanten op. Ik heb een aantal jurken te leen die prachtig zijn tijdens een zwangerschapsshoot, maar lekker casual met spijkerbroek is ook tof! Als jij je er maar lekker in voelt! 

Deze shoot draait helemaal om jou en je zwangere lijf! Je kunt er voor kiezen deze shoot alleen te doen, maar hij is uiteraard ook mogelijk samen met je partner en/of kinderen!

Shoot
/ 03
Bloem 2 Sanne Mylene Fotografie

Gezin

Buiten op een mooie plek met het hele gezin bij elkaar. Mijn doel is vooral om er een leuk moment met en voor jouw gezin van te maken. Niet alleen maar stilstaan en glimlachend de camera in kijken, maar juist met elkaar bezig zijn en spontane momenten creëren: daar houd ik van! En ik denk ook dat dát is wat je later terug wilt zien op foto’s. 

Deze shoot wordt vaak met het hele gezin gedaan, maar kan natuurlijk ook met alleen moeder en kind of vader en kind!

Shoot
/ 04
Bloem 2 Sanne Mylene Fotografie

Love

Een duo shoot! Neem je geliefde mee en leg jullie band voor altijd vast. 

Is er iets wat jullie bindt? Wat jullie typeert? Wie weet kunnen we dit betrekken bij de shoot!

Zwangere vrouw buiten in lichte kleuren
Scroll naar boven