Geboorte

Mijn persoonlijke favoriet: geboorte fotografie

Geboorte fotografie

De geboorte van een kind is een van de grootste, meest bijzondere en intense gebeurtenissen uit je leven.  

Heb je wel eens met iemand gesproken over haar bevalling? En valt het jou ook op dat, hoe oud vrouwen ook zijn, ze hun verhaal nog levendig aan je kunnen vertellen? Alsof het gisteren was. Een bevalling maakt indruk!

Ik wil jouw bevallingsverhaal verhaal met heel veel liefde voor je vastleggen. Zodat je voor altijd terug kan naar de eerste ontmoeting met je kindje. Zodat je beelden hebt van die bijzondere en indrukwekkende gebeurtenis die je nooit zal vergeten, maar waarvan je stiekem wel een hoop details vergeet. Zodat je kan zien hoe jij jullie baby’tje met kracht en in liefde op de wereld hebt gezet en hoe je werd gesteund door de mensen om je heen. Zodat je met nóg meer trots kan terugkijken! Want hoe je bevalling ook loopt; wat jij hebt gedaan is groter dan groots! En ja, ook of misschien juist wel als het heftiger was dan je had gehoopt is geboortefotografie zó waardevol. Het kan je helpen bij een stukje verwerking, het kan de gaten die je kwijt bent weer vullen, of de momenten van je kindje waar jij niet bij kon zijn aan je vertellen. 

Zoo mooi geworden!! Heel blij dat je dit speciale moment zo voor ons vast hebt weten te leggen❤️

Ik kan nog wel even doorgaan wat ik er zo mooi aan vind, want geboortefotografie is waar mijn hart sneller van gaat kloppen! Het brengt mijn verpleegkundige hart en mijn creatieve hart heel mooi samen. 

Overweeg je mij te boeken als geboortefotograaf of heb je vragen? Neem contact met me op! Dan kunnen we er eens over kletsen of we plannen een vrijblijvende kennismaking! 

drie polaroid foto's zwangerschaps en newborn fotografie Sanne Mylene
Geboorte fotografie
Bloem 1 Sanne Mylene Fotografie

Werkwijze

We maken kennis tijdens een vrijblijvend gesprek waarin jullie vragen kunnen stellen en ik informatie kan geven over hoe ik te werk ga. Dit kan face-to-face, telefonisch of via beeldbellen. Ik vind het belangrijk om van beiden kanten te kijken of het klikt tussen ons, want het gaat natuurlijk om een belangrijk moment in jullie leven waar ik bij aanwezig ga zijn.

Wanneer jullie besluiten om mij te boeken als geboortefotograaf sta ik vanaf zwangerschapsweek 38 voor jullie op wacht. Ik zorg dat ik altijd naar jullie toe kan als het nodig is, en ja: ook ‘s nachts! Ik blijf tot ongeveer 2 uur nadat jullie kindje geboren is zodat ik ook de eerste momenten samen, zoals de eerste voeding en de check van de baby, kan vastleggen. 

Binnen 2 dagen ontvangen jullie een eerste preview van de foto’s. Uiteindelijk ontvangen jullie van mij alle geselecteerde digitale foto’s van de geboorte waarmee ik jullie geboorteverhaal vertel. Ik zal vervolgens ook het album voor jullie maken, waarin jullie uiteraard inbreng hebben over welke foto’s je daarin graag terug wilt zien. 

Wat je daar voor krijgt:

Mogelijke bijkomende kosten:

Reiskostenvergoeding vanaf 20 km vanaf mijn adres in Nijmegen noord á 40 ct/km, eventuele parkeerkosten en album verzendkosten.

Extra opties:

Geboorte fotografie
Bloem 1 Sanne Mylene Fotografie

Investering tips

Ik besef me goed dat het een grote investering is. Dus ik heb nog wat ideeën over hoe je daar mee om kunt gaan! Wie weet maakt dat voor jou toch meer mogelijk:

Tips:

Zwangere vrouw buiten in lichte kleuren
Scroll naar boven